Formació

Formadors

Els nostres formadors són tècnics o comercials especialistes en la seva àrea de treball. L’experiència, el contacte directe amb els clients i el coneixement de les seves instal•lacions els permeten estar al corrent de tots els detalls.

Formació contínua

Els nostres cursos combinen els conceptes teòrics amb l’aplicació pràctica i s’adapten a les necessitats de cada client o distribuïdor.
Cada vegada que es produeixen canvis o innovacions en la indústria química, organitzem noves sessions formatives.

Alumnes

Les nostres sessions formatives s’organitzen segons el càrrec i grau de capacitació dels professionals. Atenem tant usuaris com directors tècnics o comercials.

Lloc de la formació

Els nostres programes de formació ofereixen la flexibilitat de poder impartir-se en les instal•lacions del client o en les nostres pròpies, en funció de cada situació.

Continguts

Conceptes generals de química
  • Factors que influeixen en la neteja: Cercle de Sinner
  • Factors implicats en la neteja: tipus d'aigua, duresa, conductivitat, pH dels productes
  • Neteja i desinfecció. Definició, passos i consells
Seguretat en l'ús de químics
  • Formació bàsica de tots els elements i pictogrames de seguretat de les etiquetes dels nostres productes
  • Sessions especifiques sobre normativa, utilització de EPI´s, etc.
Sistemes
  • Formació bàsica sobre el funcionament dels sistemes, els seus avantatges, etc.
  • Elaboració i implantació de protocols de neteja i desinfecció
  • Manual de manipulació de productes de neteja
  • Consells de seguretat
  • Muntatge, calibratge i instal·lació de sistemes
Bugaderia
  • Anàlisi de dades globals dels processos de rentat
  • Càlcul de costos individualitzats
  • Definició de programes de rentat
  • Desenvolupaments tecnològics de bugaderia
  • Coneixements sobre normes de seguretat d'utilització de productes
Indústria alimentària
  • Formació bàsica per a manipuladors d'aliments
  • Elaboració i implantació de protocols de neteja i desinfecció en les plantes alimentàries
  • Anàlisi de superfícies de treball
  • Recomanacions relatives a l'ús òptim i segur dels productes químics d'higiene
  • Detecció i eliminació de biofilms
  • Formació en Registre Biocidas.
  • Legislació aplicable a la indústria alimentària
  • Funcionament de la plataforma interna de Gestió de Planes d'Higiene (GPH) oberta per a l'ús per part del client
  • Formació i servei adaptat a la normativa d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC)
Automoció
  • Recomanació d'ús dels productes
  • Tipus de brutícia en els diferents transports.
  • Influència dels factors de neteja segons el tipus de rentat.
  • Formació en seguretat davant l'ús de productes químics de neteja.
HORECO
  • Com afrontar la neteja pas a pas en totes les àrees de HORECO: Cuines, menjadors, zones comunes, condícies...
  • Identificació i diagnòstic de zones crítiques
  • Formació comercial en la diversitat de productes/solucionis per HORECO
  • Formació i servei adaptat a la normativa d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC)
  • Formació en seguretat davant l'ús de productes químics de neteja.

Conceptes generals de química

  • Factors que influeixen en la neteja: cercle de Sinner.
  • Factors implicats en la neteja: tipus d’aigua, duresa, conductivitat, pH dels productes.
  • Neteja i desinfecció. Definició, passos i consells.

Seguretat en l’ús de químics

  • Formació bàsica de tots els elements i pictogrames de seguretat de les etiquetes dels nostres productes.
  • Sessions especifiques sobre normativa, utilització d’EPI, etc.

Sistemes

  • Formació bàsica sobre el funcionament dels sistemes, els seus avantatges, etc.
  • Elaboració i implantació de protocols de neteja i desinfecció.
  • Manual de manipulació de productes de neteja.
  • Consells de seguretat.
  • Muntatge, calibratge i instal•lació de sistemes.

Lavandería

  • Anàlisi de dades globals dels processos de rentat.
  • Càlcul de costos individualitzats.
  • Definició de programes de rentat.
  • Desenvolupaments tecnològics de bugaderia.
  • Coneixements sobre normes de seguretat d’utilització de productes.

Industria alimentaria

  • Formació bàsica per a manipuladors d’aliments
  • Elaboració i implantació de protocols de neteja i desinfecció en les plantes alimentàries.
  • Anàlisi de superfícies de treball.
  • Recomanacions relatives a l’ús òptim i segur dels productes químics d’higiene.
  • Detecció i eliminació de biofilms.
  • Formació en Registre de Biocides.
  • Legislació aplicable a la indústria alimentària.
  • Funcionament de la plataforma interna de gestió de plans d’higiene (GPH) oberta per a l’ús del client.
  • Formació i servei adaptat a la normativa d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).

Automoció

  • Recomanació d’ús dels productes.
  • Tipus de brutícia en els diferents transports.
  • Influència dels factors de neteja segons el tipus de rentat.
  • Formació en seguretat davant l’ús de productes químics de neteja.

HORECO

  • Com afrontar la neteja pas a pas en totes les àrees d’HORECO: cuines, menjadors, zones comunes, lavabos…
  • Identificació i diagnòstic de zones crítiques.
  • Formació comercial en la diversitat de productes/solucions per HORECO.
  • Formació i servei adaptat a la normativa d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).
  • Formació en seguretat davant l’ús de productes químics de neteja.

¿Necesitas más información?

Desde Nítida estamos siempre encantados de escucharte. Tus opiniones, sugerencias, preguntas o propuestas nos permiten crecer y superarnos día a día.