Els centres escolars, tant si són escoles bressol com col·legis o universitats, són espais amb un elevat trànsit de persones que comparteixen les mateixes instal·lacions durant moltes hores. Això, juntament amb la pluralitat d’activitats que s’hi duen a terme, requereix sotmetre’s a estrictes protocols que evitin l’acumulació de gran quantitat de brutícia i bacteris.

Neteja en centres d’ensenyança

Què necessites?

La neteja, un factor rellevant en el desenvolupament de l’aprenentatge. Perquè els alumnes gaudeixin al màxim de l’ensenyament, són fonamentals certs aspectes que a simple vista poden semblar secundaris, com la correcta higienització de tots els llocs del centre escolar. A Nítida podem ajudar-te.

Dissenyem solucions de neteja per a totes i cadascuna de les instal·lacions: aules, zones comunes, despatxos, gimnasos, vestidors, etc.

Assegurem total asèpsia en zones comunes i de jocs on es desenvolupen les activitats dels nens.

Garantim la seguretat alimentària i l’eficàcia a les cuines perquè el teu centre educatiu compleixi amb la legislació sanitària vigent.

Tenim productes de neteja menys agressius i menys perillosos, que tenen cura de la salut dels més petits.

Dissenyem plans d’higiene totalment adaptats a les necessitats del teu centre educatiu.

Mitjançant les revisions periòdiques dels nostres professionals tècnics garantim que cada zona sigui tractada amb els productes i sistemes adequats.

Solucions higièniques específiques
per a cada àrea

Proposta integral de servei,
formació i consultoria

Major estalvi amb
el mètode Nítida

Espais nets,
desinfectats i desodoritzats

Productes ecològics,
respectuosos amb l’entorn

Sistemes

Productes

  • Llácer y Navarro
    Llácer y Navarro Responsable Departamento de Compras - Llácer y Navarro

    "Llevamos más de 10 años confiando la limpieza de nuestras flotas de camiones a Nítida, la atención que nos brindan y el servicio es impecable. Estamos muy satisfechos con la calidad de sus productos, especialmente con los aptos para alimentación por las características de nuestros clientes."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *