Fes-te distribuïdor

A NÍTIDA estem sempre disposats a créixer i establir noves relacions estratègiques tant en l’àmbit nacional com internacional. Et volem escoltar.

Si estàs interessat a conèixer-nos i formar part de la nostra xarxa professional de distribuïdors emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible.

Compromís

Responsabilitat

Transparència

Formació

Rendibilitat

Seguretat operativa

Seguretat lògica

Control de qualitat

Gràcies per interessar-te per Nítida
Què opinen de nosaltres
 • "Ecomón creu en les sinergies, és per això que Nítida és nostre partner en el camp de la detergencia professional. Ells saben que només junts oferim el millor servei i probablement el millor producte."

  Antoni Reinés
  Antoni Reinés Director gerent - Ecomón
 • "Llevem treballant gairebé 20 anys amb Nítida perquè la qualitat dels seus productes ens permet diferenciar-nos de la competència i ens ajuda a aportar el millor als nostres clientes."

  Javier Julbes
  Javier Julbes Director General - Quindesur
 • "Valors, portats a la pràctica, és el que ha generat una gran relació comercial entre tots dos.... No hi ha millor manera de demostrar, que predicar amb l'exemple. Nítida és una empresa que ha posat sempre al nostre abast totes les seves eines necessàries per a poder defensar aquest valor de marca que avui dia ens posiciona en el mercat."

  Cristina Gracia
  Cristina Gracia Communication Manager y RRHH - Higiesmur
 • "Com a distribuïdors que som, Nítida ens fa sentir que formem part d'ella, per això secundem tant la seva marca i la seva filosofia d'empresa. Nítida té en cartera productes que ens inspiren confiança i aconsegueixen deixar empremta. A més, ens aporta noves idees de negoci i resposta a les necessitats dels nostres clients, la qual cosa ens converteix en una empresa més professional, competitiva i adaptada al futur."

  Pablo García
  Pablo García Comercial - Mongar