Els nostres vehicles són sovint una extensió de nosaltres mateixos. S’identifiquen amb la nostra manera de ser, i entorn d’ells generem sentiments i emocions que ens inspiren a mantenir-los sempre en perfectes condicions.
Tant si busques solucions en l’àmbit personal per a la neteja del teu automòbil com si tens un negoci dedicat a aquesta tasca, tenim la solució per a tu.

Neteja integral de vehicles

Què aconsegueixes amb Nítida?

Conduir cada dia gaudint de la màxima neteja tant en l’exterior com en l’interior del teu vehicle.

Com?

Posem al servei de tots els professionals de l’automoció productes concentrats de qualitat superior per a mantenir en forma el teu vehicle.

Oferim solucions rendibles i satisfactòries per al teu negoci, que faciliten les tasques de neteja i manteniment d’alta exigència en automoció.

Ens adaptem al tipus de negoci: túnels de rentatge, boxs autoservei, flotes de camions, trens o avions.

Oferim solucions tant per a la neteja d’automòbils com de vehicles industrials.

Cobrim totes les necessitats amb productes de neteja per a vehicles no agressius: neteja d’exteriors, vidres, tapisseries, motors, llandes i estoretes.

Productes de neteja de cotxes formulats amb tecnologia química avançada que respecta els materials, el planeta i la salut dels usuaris.

Complim els paràmetres fisicoquímics de demanda biològica d’oxigen (DBO) i demanda química d’oxigen (DQO) de l’aigua d’abocament residual.

T’assessorem amb indicacions d’ús i rendiment dels productes de rentat o neteja d’interiors.

Brillantor en
eficàcia i rendibilitat

Alt percentatge d’estalvi
amb productes concentrats

Detergent Teknic TK 60,
líder en el mercat

Productes dissenyats amb
tecnologia química avançada

Productes respectuosos
amb el medi ambient

Paràmetres DBO i
DQO complerts

Productes

  • Llácer y Navarro
    Llácer y Navarro Responsable Departamento de Compras - Llácer y Navarro

    "Portem més de 10 anys confiant la neteja de les nostres flotes de camions a Nítida, l'atenció que ens brinden i el servei és impecable. Estem molt satisfets amb la qualitat dels seus productes, especialment amb els aptes per a alimentació per les característiques dels nostres clients."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *