Independentment de quin sigui el perfil dels teus clients i els llocs on dus a terme les tasques de neteja, Nítida t’ofereix solucions adaptades a les teves necessitats i et garanteix els productes més apropiats.
Ser professionals del sector de la neteja ens permet posar-nos a la teva pell i oferir-te el millor. Aposta per la nitidesa absoluta.

Servei d’higiene integral

Què necessites?

A Nítida t’oferim les solucions més rendibles i sostenibles que aconseguiran marcar la diferència en els teus serveis, proporcionant una higiene integral completa. Aconsegueix:

Estudi dels processos de neteja que segueixes actualment i del tipus i dimensió dels llocs on realitzes els teus serveis, adaptant normes i procediments de treball clarament establerts.

Packs de productes compostos per elements químics no perjudicials per a la salut de les persones que els utilitzen, adaptats a la necessitat específica de cada client.

Visites periòdiques i accions preventives que aporten un fort valor afegit i t’ajuden a optimitzar costos.

Innovació en determinades línies de productes amb envàs ergonòmic i de mida reduïda per fer la feina dels empleats molt més fàcil i segura.

Coneixement i prevenció de riscos o possibles reaccions dels productes químics.

Formació relativa a les mesures de responsabilitat legal pertinents durant els processos de neteja.

Reducció de costos
de 2 dígits

Seguretat
per al treballador

Millora de la
productivitat laboral

Clients satisfets
i millora de la reputació

Alts estàndards de
neteja i desinfecció

Neteja acompanyada de la
cura mediambiental

Sistemes

Productes

  • Teresa Milà
    Teresa Milà Directora Gerente Servicios de limpieza Avança

    "La qualitat i la innovació dels productes de Nítida ens ha permès oferir un millor servei als nostres clients i obtenir millors resultats."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *