Què fem per tu?

L’abast dels serveis prestats per NÍTIDA CLEANING AND HEALTH S. A. va molt més enllà de la simple oferta de productes i sistemes per a la neteja i higiene diària.

Consultoria

posem a la teva disposició un equip experimentat que t’assessora i t’ajuda en tot moment per a aconseguir el rendiment òptim dels nostres productes i sistemes.

Formació

La formació és una eina imprescindible per al desenvolupament personal i professional del nostre equip. Aquest esperit de millora contínua el fem extensiu als nostres clients i els facilitem programes impartits a la nostra aula de formació o a les instal•lacions del client.

Formació específica sobre les característiques i ús de productes, sistemes i eines de treball.

Argumentari de vendes i promoció comercial per a distribuïdors.

Muntatge, calibratge de sistemes dosificadors.

Formació a usuaris d’acord amb principis APPCC.

Gestió de plans d’higiene

Com a part de la formació impartida, posem a la teva disposició una plataforma online de plans d’higiene per a aconseguir un tractament estricte, eficaç i procedimental de les tasques de neteja i desinfecció en tots aquells llocs públics i privats on es processin aliments.
Aquesta plataforma ha estat desenvolupada d’acord amb els criteris APPCC.

SAT· Servei d’Assistència Tècnica

El nostre SAT especialitzat instal•la els sistemes de dosificació, revisa periòdicament la teva instal•lació i hi acudeix sempre que ho necessitis, i emet informes tècnics que queden a la teva disposició.

SAC · Servei d’Atenció al Client

Et sentiràs sempre atès pel nostre personal d’atenció al client, que t’ajudarà a resoldre qualsevol tema com informació de productes, sol•licitud de comandes, reclamacions, suggeriments o consultes tècniques. Serà un plaer ajudar-te.

Nítida es mou perquè tu no t’aturis