clinic-fill-logo

Innovació en petites dosis

bolsas-clinicfill

Clinic Fill

Clinic Fill és un complet sistema de dosificadors i productes ultra concentrats de petit format que garanteixen, de la manera més còmoda i senzilla, la neteja total i la màxima protecció de cuines i tot tipus de superfícies.

El sistema posa en servei els productes en bosses d’1,5 litres, que es dosifiquen i es dilueixen per mitjans mecànics amb sistemes específics i estan pensats per al seu ús diari en entorns de treball de gran exigència. Llocs en els quals cal una neteja i desinfecció diària, rigorosa, efectiva i controlada com hotels, cuines centrals, residències, institucions, col·legis majors i col·lectivitats en general.

Reducció de costos

Gràcies a l’exactitud de la dosificació i el gran rendiment del concentrat respecte a un producte de neteja convencional. 1 bossa de producte químic concentrat = 75 ampolletes de polvorització de 750 ml.

Impacte ambiental mínim

La dilució dels químics en el punt d’ús redueix al mínim els costos de transport i les emissions de CO2 relacionades amb l’enviament de grans bidons de productes.

Minimització de riscos laborals

L’ús de bosses estanques i la traçabilitat per codi de colors eviten possibles abocaments i confusions en l’ús del producte. El seu envàs petit i còmode n’afavoreix la manipulació i no requereix esforços extra. A més, els dosificadors tenen suports que permeten recollir fàcilment qualsevol possible fuita o degoteig accidental i així eviten vessaments.

Mínim espai d’emmagatzematge

El volum reduït de cada envàs, juntament amb el seu alt rendiment, permet que les necessitats d’emmagatzematge siguin mínimes.

Metodologia i processos

1

Identifica

  • Analitzarem les teves instal·lacions i el nivell de consum habitual, quins llocs tractes i quina distància hi ha entre ells. Així t’oferim la millor solució possible i evitem malbarataments de producte, ja que amb Clinic Fill podem tractar tot tipus de superfície i brutícia.

2

Implanta

  • El procés d’instal·lació és ràpid i senzill. Establim l’equip més adequat entre dos tipus, dilució o dosificació, la principal diferència dels quals resideix en si tens presa d’aigua propera al lloc escollit de la instal·lació.
  • A més, et formem perquè no se t’escapi cap detall i puguis aprofitar al màxim els beneficis d’aquest sistema.

3

Optimiza

  • Periòdicament, el nostre SAT i el tècnic comercial encarregat es desplacen a les instal·lacions per fer una anàlisi contínua de l’eficàcia dels sistemes posats en funcionament.

Dosificadors per al sistema Clinic Fill

Dos sistemes de dosatge i dilució de productes químics per a una manipulació senzilla, precisa i segura, amb disseny ergonòmic. S’activen amb tan sol prémer i girar el botó, i es desactiven tornant-ho a prémer quan finalitzi l’ompliment.

ecomix-3

Ecomix

Diluidor

ECOMIX és un mesclador proporcional de dosificació manual. Quan es connecta a una presa d’aigua, crea buit i dilueix una proporció predeterminada de producte químic per aconseguir una solució preparada per al seu ús. Dispensa tant en volums de cabal baixos com en alts.

Un dispensador de productes químics elegant que et permet seleccionar fins a 13 ràtios de dilució específics.

Ecoshot

Dosificador

ECOSHOT és un equip intel·ligent i flexible de dosificació manual que subministra un volum específic o una dosi concreta de producte químic concentrat en un recipient amb polvoritzador, una galleda o una aigüera, i que ofereix una gran versatilitat.

ecoshot2
Servicio Técnico

Serveis

La relación con el cliente y el compromiso forma parte de nuestro servicio global. Nítida cuenta con un Servicio de Asistencia Técnica presente en cada parte del proceso para proporcionarte:

  • Instal·lació completa del sistema
  • Programació precisa d’equips
  • Formació sobre la metodologia
  • Revisions periòdiques de la instal·lació
  • Resolució de dubtes

Tota la informació que necessites

Descarrega el catàleg deClinic Fill.

06-concentrados-s

Productes

Sectors d’aplicació

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *