Els centres escolars, tant si són escoles bressol com col·legis o universitats, són espais amb un elevat trànsit de persones que comparteixen les mateixes instal·lacions durant moltes hores. Això, juntament amb la pluralitat d’activitats que s’hi duen a terme, requereix sotmetre’s a estrictes protocols que evitin l’acumulació de gran quantitat de brutícia i bacteris.

Neteja en centres d’ensenyança

Què necessites?

La neteja, un factor rellevant en el desenvolupament de l’aprenentatge. Perquè els alumnes gaudeixin al màxim de l’ensenyament, són fonamentals certs aspectes que a simple vista poden semblar secundaris, com la correcta higienització de tots els llocs del centre escolar. A Nítida podem ajudar-te.

Dissenyem solucions de neteja per a totes i cadascuna de les instal·lacions: aules, zones comunes, despatxos, gimnasos, vestidors, etc.

Assegurem total asèpsia en zones comunes i de jocs on es desenvolupen les activitats dels nens.

Garantim la seguretat alimentària i l’eficàcia a les cuines perquè el teu centre educatiu compleixi amb la legislació sanitària vigent.

Tenim productes de neteja menys agressius i menys perillosos, que tenen cura de la salut dels més petits.

Dissenyem plans d’higiene totalment adaptats a les necessitats del teu centre educatiu.

Mitjançant les revisions periòdiques dels nostres professionals tècnics garantim que cada zona sigui tractada amb els productes i sistemes adequats.

Solucions higièniques específiques
per a cada àrea

Proposta integral de servei,
formació i consultoria

Major estalvi amb
el mètode Nítida

Espais nets,
desinfectats i desodoritzats

Productes ecològics,
respectuosos amb l’entorn

Sistemes

Productes

  • Llácer y Navarro
    Llácer y Navarro Responsable Departamento de Compras - Llácer y Navarro

    "Portem més de 10 anys confiant la neteja de les nostres flotes de camions a Nítida, l'atenció que ens brinden i el servei és impecable. Estem molt satisfets amb la qualitat dels seus productes, especialment amb els aptes per a alimentació per les característiques dels nostres clients."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *