El poder de les dades al servei del teu rentaplats

integral-system

Integral System

Exclusiu sistema computat de rentat automàtic per a rentaplats industrials, basats en la posada en servei d’un detergent sòlid d’alta concentració.

Tecnologia d’avantguarda que et permet:

 • Gran rendiment del seu exclusiu detergent per a tot tipus d’aigües.
 • Exactitud de dosificació.
 • Respecte pel medi ambient.

Es tracta de la combinació perfecta d’enginyeria química, tecnologia innovadora i disseny electrònic especial per als rentaplats industrials.

Ejes de beneficio

Cost i resultats òptims
Sistema únic amb control continu de concentració que garanteix l'exactitud del dosatge necessari de producte al llarg de tot el procés, gràcies al seu sonda de inductividad.
Tecnologia de autocalibración
El sistema Fuzzy Logic optimitza constantment el dosatge, compensant immediatament qualsevol fluctuació en el subministrament d'aigua, la temperatura o dispensació de productes químics. Totes les dades es guarden i també es poden activar retroactivament.
Farciment intel·ligent
El sistema conté un xip RFID. Cada vegada que s'utilitza un cartutx es registra i s'emmagatzema amb data i hora, determinant així el consum de manera fiable.
Control total
El dosificador integralCOMPACT genera un registre continu d'activitat que pot ser analitzat des d'un PC, mitjançant reportis de control. D'aquesta manera monitorizamos a tot moment els nivells d'eficàcia del procés de rentat, el funcionament del sistema, els consums…
Tecnologia de 24 volts - Total seguretat
La no presencia de cables fos del sistema i el format sòlid del detergent en cartutxos recambiables de 4Kg, converteixen al sistema Integral en un sistema 100%segur, evitant així accidents per vessis o ingestes i facilitant la seva manipulació, emmagatzematge o recanvi.
Enfocat al client
El sistema permet la configuració de diferents programes per a diferents situacions de treball.
Certificat EU- Ecolabel
Certificat EU- Ecolabel
Únic sistema al mercat amb producte solgut amb certificació europea EU-Ecolabel i l'etiqueta ecològica austríaca. Dins del concepte GREEN EFFICIENCY, no és utilitzada cap substància perillosa per a la salut o el medi ambient.
Desenvolupament sostenible
El control automàtic del procés d'ompliment identifica la necessitat de canviar els cartutxos en el sistema, permetent utilitzar el 100% del producte de manera que no quedin residus.
Reducció d'estocs i costos logístics.
Màxima concentració per minimitzar l'espai de magatzematge i els residus d'envasos i embalatges.

Ejes de beneficio

Cost i resultats òptims

Sistema únic amb control continu de concentració que garanteix l’exactitud de la dosificació necessària de producte al llarg de tot el procés, gràcies a la seva sonda d’inductivitat.

Tecnologia d’autocalibratge

El sistema Fuzzy Logic optimitza constantment la dosificació, compensant immediatament qualsevol fluctuació en el subministrament d’aigua, la temperatura o dispensació de productes químics.
Totes les dades es guarden i també es poden activar retroactivament.

Recàrrega intel·ligent

El sistema conté un xip RFID. Cada vegada que s’utilitza un cartutx es registra i s’emmagatzema amb data i hora, i així determina el consum de manera fiable.

Control total

El dosificador integral COMPACT genera un registre continu d’activitat que pot ser analitzat des d’un PC, mitjançant reports de control. D’aquesta manera, monitorem en tot moment els nivells d’eficàcia del procés de rentat, el funcionament del sistema, els consums…

Tecnologia de 24 volts – Total seguretat

La no presència de cables fora del sistema i el format sòlid del detergent en cartutxos recanviables de 4 kg converteixen el sistema integral en un sistema 100% segur i així eviten accidents per vessaments o ingestes i en faciliten la manipulació, l’emmagatzematge o el recanvi.

Enfocat al client

El sistema permet la configuració de diferents programes per a diferents situacions de treball.

Certificado EU- Ecolabel

Únic sistema al mercat amb producte sòlid amb certificació europea EU-Ecolabel i l’etiqueta ecològica austríaca. Aquest producte és inofensiu per al medi ambient. Dins del concepte green efficiency, no s’hi utilitza cap substància perillosa per a la salut o el medi ambient.

eu-ecolabel

Desenvolupament sostenible

El control automàtic del procés d’emplenament identifica la necessitat de canviar els cartutxos en el sistema i permet utilitzar el 100% del producte de manera que no quedin residus.
Redueix estocs i costos logístics.
Màxima concentració per a minimitzar l’espai d’emmagatzematge i els residus d’envasos i embalatges.

Metodología y procesos

1

Identifica

 • Aquest sofisticat sistema requereix una anàlisi prèvia de la cuina on ha de ser instal·lat. És imprescindible determinar el volum de rentat, les condicions de la cuina i les millores amb els consums actuals. Aquestes dades seran clau per a garantir la fase d’instal·lacions i el posterior funcionament del sistema.

2

Implanta

 • Aquesta és la part més important: instal·lar, programar i deixar la configuració que ens proporcioni millors dades d’optimització d’acord amb les condicions de la teva cuina.
 • El nostre equip SAT, amb l’experiència de muntatge en cuines, buscarà el millor lloc i programarà per mantenir el màxim rigor quant a costos i quantitat de producte.

3

Optimiza

 • Aprofita al màxim la teva instal·lació des del primer moment sempre guiat per la formació i servei tècnic que Nítida t’ofereix.
 • Ajustar aquest tipus de sistemes cada vegada que canviïn les teves rutines en els processos de rentat és la nostra tasca com a proveïdor de servei.
 • Accedeix a l’anàlisi de costos a la cuina i comparativa de dosificació per millorar en cada rentat.

Dosificadors Integral System

Des del més senzill fins a la instal·lació més complexa

nitida-servicios-atencion-cliente
nitida-servicios-atencion-cliente-2
nitida-servicios-atencion-cliente-3

Serveis

“Un servei complet forma part de la feina ben feta”

Un dels elements més importants de la nostra filosofia d’empresa consisteix a oferir serveis i prestació excepcionals:

 • Comprovació de la programació i dosificació del teu sistema.
 • Revisió exhaustiva per proporcionar un funcionament correcte.
 • Establiment d’un calendari d’accions preventives per a evitar incidències.

Tota la informació que necessites

Descarrega el catàleg deIntegral System.

04-integral-s

Productes

Sectors d’aplicació

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *