Tenir un bon restaurant no depèn únicament de la qualitat dels aliments i de l’atenció del servei; aspectes com la neteja del restaurant són decisius. Tens un saló, un restaurant o un servei de catering? Aconsegueix una neteja impol·luta tant dins de la cuina com en la resta d’àrees obertes al públic.

Restaurants

Salons

Caterings

Neteja professional en restauració

Què necessites?

T’has preguntat si el teu restaurant està realment higienitzat? Compleixes les normatives de neteja? Els nostres sistemes, productes i plans d’higiene faran que no se t’escapi cap detall i que els teus clients decideixin tornar al teu restaurant.

Aconseguim cuines impecables, aplicant sistemes integrals de neteja en tots els llocs on es processen aliments.

T’oferim assessorament personalitzat i revisions periòdiques per a un ús òptim dels nostres productes de neteja per a l’hostaleria.

Comptem amb sistemes de rentat tèxtil que aconsegueixen tenir taules parades amb estovalles suaus i sense cap taca per a una presentació excel·lent.

Tenim productes de neteja per a hostaleria especialitzats en neteja de vaixelles, cristalleries i coberteria. Aconseguim que els teus plats siguin encara més desitjables.

Creem sensacions amb aromes úniques, gràcies als nostres dispensadors que aconsegueixen introduir-se en l’estètica de la decoració.

Higiene i desinfecció completa, sense oblidar-nos de la resta de zones del restaurant, com l’entrada o els lavabos.

Terres amb lluentor a cada pas.

Reducció de costos
amb productes concentrats

Millora higiènica en el
processament d’aliments

Seguretat per als
treballadors i els clients

Alts nivells de
neteja i desinfecció

Productes respectuosos
amb el medi ambient

Sistemes

Productes

  • Juan Pablo Añón
    Juan Pablo Añón Director d’Operacions - Hermitage Sport Resorts&Spa

    "La neteja dels restaurants és un dels elements que més valoren els nostres hostes. Un hotel d'alt standing com el nostre ha d'apostar sempre per les millors solucions d'higiene en zones especialment crítiques com les cuines, i amb Nítida l'aconseguim."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *