Conscients de la dificultat de complir totes les regulacions higienicosanitàries en el sector agroalimentari, Nítida se solidaritza amb tu i amb la teva empresa oferint-te solucions globals per millorar la higiene en tots els processos de manipulació d’aliments.
El nostre objectiu és implementar a les teves instal·lacions totes les mesures necessàries que previnguin contaminacions no desitjades i garanteixin la salubritat i la innocuïtat dels aliments.

Higiene per a la indústria alimentària

Què aconsegueixes amb Nítida?

Gràcies a la combinació del nostre sistema NGP amb els productes especialitzats en la neteja dels llocs on es processen aliments, posem a la teva disposició:

Estudi de les teves necessitats i solucions adaptades tant a la neteja profunda de circuits (CIP) com a la desinfecció total de superfícies (OPC).

Assessorament sobre la millor solució i selecció de producte mitjançant la combinació òptima dels factors del cercle de Sinner: temps, temperatura, químics i acció mecànica.

Determinació dels cicles de neteja més idonis per al teu lloc de treball, per mitjà d’auditories dels processos d’higiene.

Solucions per a evitar contaminacions creuades per un incorrecte procés de neteja en superfícies i ambients, així com per a impedir aquelles provocades per pràctiques inadequades en higiene del personal.

Productes especialitzats en l’eliminació de biofilms o qualsevol altre tipus de microorganisme infecciós, garantint nivells i higiene i asèpsia òptims i analitzant-ne la compatibilitat amb les superfícies de la indústria.

Productes que netegen i desinfecten en una sola passada i així milloren el temps del teu procés d’higiene.

Disposem d’una plataforma interna de gestió de plans d’higiene (GPH) oberta per a l’ús del client.

Formació i servei adaptat a la normativa d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).

Reducció de costos
fins a un 33%

Neteja i desinfecció eficient,
rigorosa i eficaç

Seguretat alimentària
garantida

Augment de la productivitat
en la metodologia de treball

Respecte pel
medi ambient

El nostre sistema de treball

Productes

  • Marta Martínez
    Marta Martínez Administració - Aceites La Canal

    "Amb el canvi a Nítida millorem tant en eficàcia com en satisfacció dels operaris en el procés de neteja. El tracte rebut és igual de bo que la qualitat dels seus productes."

Contacta amb nosaltres

En Nítida ens agrada oferir solucions a mesura. Emplena aquestes dades i un dels nostres experts es posarà en contacte amb tu per assessorar-te. Gràcies per confiar en nosaltres.

Els camps que contenen asteriscos són obligatoris *